Företagsinformation.

Vi är en far och son, Morgan och Mikael Klarström, som har ett var sitt företag i en gemensam verkstad.

Vad vi gör.

Vi tillverkar trämöbler hantverksmässigt, främst i olika klassiska stilar. Ornamenten och de svarvade detaljerna görs för hand, något som ni kan få se i verkligheten om ni besöker vår verkstad, ni kan även se filmerna. Ibland har vi möbler till salu, men för det mesta tillverkar vi efter beställning. Vi har vissa standardmodeller, som vi ofta har delar till, vilket gör att de har kortare leveranstid än specialbeställningar. Ni kan även komma med egna idéer som ni vill förverkliga, leveranstiden är dock lite längre när det gäller specialarbeten. Ni kan exempelvis komma med riktlinjer om hur ni vill att en möbel ska se ut och med vilken typ av ornamentik som ni vill ha, så ritar vi kostnadsfria förslag. Många av våra möbler har endast tillverkats i ett exemplar, eller i mycket små serier. Det händer även att vi gör specialsnickerier och mindre byggprojekt lokalt.

bildhuggare

Morgan Klarström, Taserudsmöbler

Morgan Klarström (f. 1947) startade företaget Taserudsmöbler 1971. Han fick en gedigen lärlingsutbildning hos Hilding Eriksson i Taserud, och arbetade som modellsnickare på Malmsjö Piano innan han startade företaget.

bildhuggare

Mikael Klarström, Klarströms Möbelverkstad

Mikael Klarström startade företaget Klarströms Möbelverkstad 2001. Han lärde sig tidigt att snickra och snida, bland annat så skar han enklare ornament och reliefer redan i nioårsåldern. Mikael läste till gymnasieingenjör i kemi -1990, och i den utbildningens två första år så ingick bland annat ritteknik och konstruktionsberäkningar. 1991 så började han av och till att gå i lära hos sin far under några år. Han fick gesällbrev i både Möbelsnickeri och Träbildhuggeri år 1999. Mästarbrev i Möbelsnickeri fick han år 2004. Mästarbrev är en äldre form av yrkesbevis.

Kontaktinformation.

Taserudsmöbler

Va: Högvalta

67192 Arvika

0570-31093

Epost: post@taserudsmobler.se

Betalningsinformation.

Möblerna betalas oftast via bank (faktura) vid leverans. Mindre summor kan betalas kontant eller med Swish: 070-6823206. Alla priserna på hemsidan är inklusive moms. Ytbehandling (standard ingår), men kostnad för stoppning och tyg tillkommer. Fraktkostnad tillkommer. Kontoinformation Betalning: VATnr: SE471218655201 Bankgiro: 736-3377 Handelsbanken Clearingnr: 6802

Klassiskt Möbelhantverk

Placeholder image

 

Mikael Klarström

Medlem i Mästarregistret. Sök: Möbelsnickaryrket, Värmland Möbelsnickarmästare 016/03-20248 Träbildhuggargesäll 755/99

 

Katalog PDF

Nya priser 2017. Förra året gjorde vi prisökningar på våra stolar och i år har det skett en prisökning på vårt övriga sortiment, främst bord och skåp. Kunder som redan har beställt omfattas inte av prisökningen!

1 januari 2017.

Placeholder image